Om

Hej!

Mitt namn är Astrid, är 37 år och bor i Stockholm.

I höstas tog jag ett beslut. Ett livsviktigt beslut om du frågar mig. Jag bestämde mig för att på allvar tag i min livsdröm att bli författare.

Törst efter en gnista, heter boken jag skriver på och ingår i genren Young adult. Den utspelas  i Stockholmsförorten Bagarmossen och handlar om 18-åriga Emma som växer upp i en dysfunktionell familj. I en kaotisk miljö kämpar Emma med att finna sig själv och följa sina innersta drömmar. En relationsroman fylld av romantik, humor och spänning.

I denna blogg vill jag dela med mig av resan från att förverkliga ett manus till en bok. Jag vill berätta om vad som försiggår i mitt huvud med längre inlägg och dela med mig av glädjen men också utav utmaningarna med skrivandet.

En annan anledning med att jag startar en blogg, är viljan att komma i kontakt med andra författare, skribenter av olika slag, kreativa hjärnor på alla nivåer och fantastiskt peppande individer. Att skriva kan vara väldigt ensamt och i längden behöver man interaktion med likasinnade. Vid sidan om denna blogg finns jag även på Facebook och Instagram, under namnet Astrid skriver.